47804 Posts in 5482 Topics - by 11225 Members - Latest Member: kjsyhdu

Author Topic: Skies of Arcadia save problems  (Read 6418 times)

xXSTR8FSXx

  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 499
  • ????????????????? ?????
    • My DeviantArt
Skies of Arcadia save problems
« on: November 13, 2010, 04:45:35 PM »
I was playing it the other day and the game wouldn't save because it was corrupt. I switched the memory card to slot B and it saved successfully. I turned the game back on and for some reason every time I'm about to in into a battle I get the game over screen without even fighting. Does anyone have any ideas if it can be fixed. I'm only about 6 hours in.



Petition for a Dreamcast 2! It might not work but it's worth a shot!
http://www.petitiononline.com/dreamcst/petition-sign.html

Facebook Segahub group! http://www.facebook.com/group.php?gid=211332538537&v=info

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1655
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #1 on: November 13, 2010, 06:19:40 PM »
:( this on a legit disc?
Freedom headquarters!

xXSTR8FSXx

  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 499
  • ????????????????? ?????
    • My DeviantArt
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #2 on: November 13, 2010, 07:21:40 PM »
No. I got it off a torrent.



Petition for a Dreamcast 2! It might not work but it's worth a shot!
http://www.petitiononline.com/dreamcst/petition-sign.html

Facebook Segahub group! http://www.facebook.com/group.php?gid=211332538537&v=info

Call_me_sir

  • Hardcore n00b
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 2657
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #3 on: November 14, 2010, 04:43:31 AM »
It sounds like some sort of problem with the image to me, if your getting random game over screen's I don't know what else it could be.

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1655
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #4 on: November 18, 2010, 12:52:56 AM »
I think the only warez release was Echelon and there was a duff version of that, it got patched. If you have a rerip it might well be the image. Find another, probably one on here somewhere.
Freedom headquarters!

xXSTR8FSXx

  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 499
  • ????????????????? ?????
    • My DeviantArt
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #5 on: November 18, 2010, 04:45:51 AM »
It's an echelon release and it has cheats at the beginning of the game with some 8 bit music. When I get time I'll try it again and possibly reburn the game. I might just reburn the game from a different image because I don't want to beat the game with cheats on the whole time.



Petition for a Dreamcast 2! It might not work but it's worth a shot!
http://www.petitiononline.com/dreamcst/petition-sign.html

Facebook Segahub group! http://www.facebook.com/group.php?gid=211332538537&v=info

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1655
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #6 on: November 19, 2010, 10:10:28 PM »
You can turn the cheats off, lol.
Freedom headquarters!

xXSTR8FSXx

  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 499
  • ????????????????? ?????
    • My DeviantArt
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #7 on: November 19, 2010, 11:13:27 PM »
You can turn the cheats off, lol.
But I didn't even turn them on yet...



Petition for a Dreamcast 2! It might not work but it's worth a shot!
http://www.petitiononline.com/dreamcst/petition-sign.html

Facebook Segahub group! http://www.facebook.com/group.php?gid=211332538537&v=info

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1655
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #8 on: November 19, 2010, 11:53:55 PM »
Oh good, you made it sound like you had them on all the time so far and couldn't turn them off. ;D
Freedom headquarters!

Call_me_sir

  • Hardcore n00b
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 2657
Re: Skies of Arcadia save problems
« Reply #9 on: November 21, 2010, 01:33:55 AM »
Too bad there's not a cheat for not getting a game over screen. :D