47603 Posts in 5453 Topics - by 10882 Members - Latest Member: SparkThaMetal

Author Topic: how do you embed youtube videos on this forum? im too lazy to figure it out bruh  (Read 1153 times)

spshortman

  • Bruh
  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 255
sup bruhs, how do you embed youtube on this site? the posting options seem limited and copy and pasting the html thing from youtube doesn't work either. ive seen it done before on this board so i know its possible. HOW BRUHS!

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1658
Code: [Select]

[flash=500,340]http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM[/flash]

<a href="http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM</a>
^Best song of all time^
« Last Edit: June 20, 2016, 07:08:10 PM by Elite Evil »
Freedom headquarters!

spshortman

  • Bruh
  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 255
unless im extremely stupid i might be having a glitch. when i put a youtube link inbetween the flash icon i get this:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE</a>


when i copy exactly what you wrote but replace with my own link i get this:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE</a>

when i just copy your link it works though:

<a href="http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM</a>

wtf>>!?!?!?!?

Elite Evil

  • Well hung poster
  • Administrator
  • 128-bit
  • *****
  • Posts: 1658
Code: [Select]
unless im extremely stupid i might be having a glitch. when i put a youtube link inbetween the flash icon i get this:
[flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE[/flash]
when i copy exactly what you wrote but replace with my own link i get this:
[flash=500,340]https://www.youtube.com/watch?v=1rPxiXXxftE[/flash]
when i just copy your link it works though:
[flash=500,340]http://www.youtube.com/v/T6j4f8cHBIM[/flash]

You need to slightly rearrange the URL.

Code: [Select]
[flash=500,340]http://www.youtube.com/v/1rPxiXXxftE[/flash]

<a href="http://www.youtube.com/v/1rPxiXXxftE" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/1rPxiXXxftE</a>

I guess the SMF plugin uses an old youtube URL format?
« Last Edit: June 22, 2016, 06:38:05 PM by Elite Evil »
Freedom headquarters!

spshortman

  • Bruh
  • 64-bit
  • ***
  • Posts: 255
<a href="https://www.youtube.com/v/EYW7-hNXZlM" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/EYW7-hNXZlM</a>

what the fuck how is anyone suppose to know you have to change the link 100 times! thanks elite i think i got it. hopefully this thread might help someone else lulz